Bahan-bahan
(**)700 g gula kastor
(**)225 g mentega
(**)225 g telur
(**)700 g tepung kek
(**)4 g serbuk kulit kayu manis
(**)475 g kismis
(**)5 g garam
(**)3 g serbuk penaik
Cara-cara
(**)1. pukul mentega bersama gula da garam sehingga kembang. masukan telur & pukul lagi.
(**)2. masukan tepung kek, serbuk kulit kayu manis & serbuk penaik ke dalam adunan dan kacau sehingga sebati
(**)3. akhir sekali masukan kismis ke dalam aduan & gaul rata.
(**)4. ambil kertas minyak & balut aduan td sedikit2 & masuk ke dalam peti sejuk lebih kurang 30min.
(**)5. bakar suhu 170 darjah sehingga masak.
(**)NOTA : kalau nk senang bungkus kecil2. bila bakar jarakkan sikit dr satu sama lain coz biskut ni kembang sedikit.
EmoticonEmoticon