:():STIK AYAM YANG DIGORENG BERSAMA KUAH KRIM
+Ibarat lemak di atas lemak di atas lemak. Sudahlah stik ayam anda digoreng, kemudian lapisan atasnya dituang pula dengan kuah berasaskan krim pekat. Lazat namun berhati-hatilah!
:():STIK
+Daging lembu, seperti semua jenis daging yang lain merangkumi kepingan lemak termasuklah bahagian yang pejal. Sesetengah pakar stik akan menyalut resipi mereka dengan mentega dan lemak daging sebelum dihidangkan, tentunya menambah kelazatan yang menyumbat arteri darah anda.
:():AISKRIM PREMIUM
+Aiskrim premium atau berjenama terkenal mengandungi udara yang sedikit dan lemak mentega yang tinggi. Sesetengahnya juga kaya dengan lemak mentega tulen untuk memberikan rasa enak dan berkrim.
:():PAI PECAN
+Untuk membuat sebiji pai pecan, anda memerlukan mentega yang banyak, diadun dengan sirap jagung dan pecan, lalu dibakar sehingga masak. Ia sungguh enak, serta amat menggemukkan.
EmoticonEmoticon